Juridiska villkor

strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/sanicare/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.

Rättigheter

Alla varumärken, försäljningsrättigheter, produktegenskaper och information tillhör Sanicare AB, ocheller Sanicare Hjälpmedel AB samt Qorpus Vita AB, om inget annat angivits och får endast användas efter godkännande av oss. Nedanstående varumärken är varumärkesskyddade enligt gällande rätt.

  • Sanicare
  • Saniform
  • Saniline
  • Sanisoft
  • Absorba
  • Qorpus Vita
  • Merry Care

Juridiska upplysningar

Sanicare AB och Sanicare AB:s dotterbolag Sanicare Hjälpmedel AB arbetar enligt principen att all information om produkter och tjänster skall vara relevanta i sitt sammanhang. Sanicare AB kan dock inte garantera riktigheten eller att all information är fullständig. Det gäller all information som text, grafik, länkar eller något annat som kan ingå i denna information. Sanicare äger rätt att när som helst och utan föregående meddelande ändra sidans innehåll eller de produkter som beskrivs på den. Vi strävar givetvis efter att vår information på webbplatsen ska vara korrekt och uppdaterad. Vi kan dock inte ta ansvar för tekniska begränsningar eller andra problem som vi inte kan påverka eller inträffar utan vår kännedom. Om du anser att viss information vara felaktig eller på annat sätt stötande ber vi dig ta kontakt med oss via epost eller telefon. Vi tar inget ansvar för de länkar och hänvisningar som görs till andra hemsidor.

Personuppgifter

Ditt förtroende för oss är viktigt. Sanicare AB och dotterbolaget Sanicare Hjälpmedel AB:s målsättning är att alla personuppgifter som blir kända i samband med din/er beställning av varor eller annan form av kommunikation behandlas så att du alltid skall kunna känna dig säker på att den personliga integriteten respekteras och att dina personuppgifter behandlas med försiktighet. Sanicare AB och dotterbolaget Sanicare Hjälpmedel AB tillämpar och följer aktuell ”Personuppgiftslagstiftning” som reglerar behandlingen av personuppgifter. Personuppgifter, inklusive data såsom namn och adress som du lämnar till Sanicare AB och/eller Sanicare Hjälpmedel AB kan bearbetas och sparas av oss för att tillgodose ditt behov av vår service, varor eller tjänster. Se även vår personuppgiftspolicy.

Lämnade personuppgifter används endast i syfte att kunna förse dig med den information och de tjänster som du begärt, samt i marknadsföringssyfte för bolagens egna produkter. Sanicare AB och/eller Sanicare Hjälpmedel AB kan lämna ditt namn, e-postadress, telefonnummer och/eller postadress till tredje part såsom Posten eller någon av våra distributörer för att du skall kunna få våra produkter eller erbjudande om våra produkter. Lämnade uppgifter går inte vidare utanför den krets och det syfte som angivits ovan.

Enligt ”Personuppgiftslagstiftningen” har du rätt att få tillgång till, samt rätta till dina personuppgifter. Sanicare AB och/eller Sanicare Hjälpmedel AB kommer att respektera denna rättighet så långt det är möjligt i syfte att efterleva ovan nämnda lag. Du har också rätt att begära att dina personuppgifter tas bort/raderas. Detta kommer att ske så snabbt som möjligt med hänsyn till annan lagstiftning. Du kan begära avregistrering via e-post avregistrera@sanicare.se. Om du har några frågor gällande behandling av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Du kan också läsa mer i vår ”Personuppgiftspolicy” som kan laddas ner längst ner på denna sida.

Denna sida innehåller länkar till andra webbsidor. Vi ansvarar inte för innehållet i länkade webbsidor och inte heller för deras behandling av personuppgifter.