Schine Pill Popper

  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sanicare/public_html/sites/all/modules/ubercart/uc_attribute/uc_attribute.module on line 1297.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/sanicare/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
Art.nr. 940012

UTFÖRSÄLJNINGSPRIS!

Så länge lagret räcker

 
Schine Pill Popper ett hjälpmedel för att ta ut tabletter ur blisterförpackningar. 

Många upplever svårigheter att få ut tabletter ur blisterförpackningar och att det kan vara krångligt att dosera i tex en doslåda. Nu har det lanserats ett nytt hjälpmedel för att underlätta hanteringen av piller.

Schine Pill Popper erbjuder dig ett enkelt sätt att ta ut tabletter ur blisterförpackningar. Med den ergonomiska tången trycker man enkelt ut tabletter ur blisterförpackningar.

Det avtagbara transparenta röret hjälper dig kontrollera att tabletterna hamnar där du önskar, t ex i en doslåda. Med den vridbara enheten anpassas hålrummet till stora eller små tabletter. 

Allmän produktinformation:

Pilleruttryckaren uppfyller de ergonomiska krav man har på ett handverktyg med tanke på utformningen av greppets tjocklek, längd och behovet av kraft. Den produceras givetvis i återvinningsbart material.

Tabletthanteringen blir hygienisk och tidsbesparande.

Schine Pill Popper tål maskindisk (84 grader) och sprittvätt

 

Precio: SEK 99,50

Precio sin IVA: SEK 79,60

n/a
Schine Pill Popper can also be found in these categories: